keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Aamupala työpaikalla

Aamurutiineihini kuuluu aamupalan syönti vasta työpaikalle saavuttuani. Juon kotona kahvin rauhassa aamu-tv:tä katsellen ja sitten kävelen töihin, haen työpaikan baristalta kahvin ja nautin aamiaiseni aamun toisen kahvikupillisen seurana. 

Aamupalani on aina sama - purkki Ehrmannin jugurttirahkaa ja Bonnen mangososetta ja/tai mustikoita pakkasesta. Sen lisäksi sekoittelen kotona valmiiksi tällaisen sekoituksen, jota ripottelen aamurahkani päälle purutuntuman, antioksidanttien ja kuidun saamiseksi.


Vanha hillopurkki käy tarkoitukseen mainiosti. Sinne ikisuosikkejani kaakaonibsejä, chiansiemeniä ja kauralesettä. Lisäksi vähän psyllium-jauhetta, niin vatsa tykkää. Purkkiin kansi päälle ja rivakka ravistelu, niin minun "aamumysli" on valmis.  Käsilaukkuun ja mukaan työpaikalle. Työpaikalla tätä on sitten kätevä sirotella aamupalan joukkoon. Tämä satsi riittää minulla pariksi viikoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti