perjantai 2. tammikuuta 2015

Verigreippinen gintonic

Puuhakkaan päivän jälkeen intouduin toteuttamaan pitkään ajatuksissa olleen drinkki-idean. Verigreippinen gintonic on happaman makujen ystävälle sopiva drinkki.

Minulla ei viinejä lukuun ottamatta ole kotona kummoista "viinakaappia" (vaikka juuri tänään sanoinkin ystävälle, että olisi upeaa, jos kotona olisi sellainen saippuaoopperoista tuttu viinakärry, jossa olisi aina jäitä, jotka ei koskaan sulaisi pois. Ja josta voisi kotiintullessa kaataa itselle vaikka viskin, jonka dramaattisesti heittää jonkun ikävän tyypin naamalle).

Sain kuitenkin vähän aikaa sitten isältä ginipullon loput, kun ilmaisin halukkuuteni joskus tehdä kotona gintoniceja. Nyt pääsi gini ja tonic käyttöön. Verigreipillä maustettuna drinkistä tulee entistä maukkaampi, happamampi ja samalla myös ihanan vaaleanpunainen. Aika kiva ja helppo tehdä. Idea pihistetty suosikkiblogistani Kaikki mitä rakastin. Tehdään niin kuin normaali gintonic, mutta sekaan heitetään puristettua verigreippimehua (niin paljon kuin maku sallii). Lasiin plumpsautetaan joukkoon myös yksi greippisiipale.




Mietin ensin, että onko drinkki liian kesäinen näin vuoden alkuun, mutta vielä mitä. Hyvin sopi pitkän ja puuhakkaan päivän iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti