maanantai 3. marraskuuta 2014

Dippi

Selleri ja porkkana on ihanaa rouskuteltavaa. Välillä niitä on kiva myös kastaa dippikastikkeeseen. Mutta miten maustaa kermaviili siten, että lopputuloksena on hyvä dippi? Ne kaupassa myytävät valmiit pussit on ihan karseita. Kotoa löytyvistä mausteista paras mausteyhdistelmä on mielestäni ollut dijon-sinappi ja sitruuna. Paras tähän asti.

Kaipailin uusia makuja ja sekoitin kermaviilin joukkoon juustokuminaa ja balsamiviinietikkaa. Aivan älyttömän hyvä yhdistelmä. Superhyvä dippi vaikka porkkanalle. Kokeile sinäkin.


Kermaviilidippi
1 purkki kermaviiliä
1 tl juustokuminaa
1 tl balsamiviinietikkaa
vajaa 1tl suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti