lauantai 4. lokakuuta 2014

Tuliaisia Berliinistä

Kävimme kavereideni kanssa Berliinissä. Yksi kävi juoksemassa siellä viime sunnuntaina maratonin (minuutin paremmalla ajalla kuin pääministerimme) ja me muut kannustimme ja tutustuimme kaupunkiin. Oli virkistävä viiden päivän reissu. Berliini on kaupunki, jossa en ollut koskaan aiemmin käynyt. Ajatuksissa oli ollut, kun kaikki jotka siellä ovat käyneet ovat kehuneet.

Ostin itselleni matkalta kaksi ihanaa tuliaista.

Aiemminkin on tullut sanottua, että rakastan tuoksuja - hajuvesiä, hyväntuoksuisia voiteita, tuoksukynttilöitä, huonetuoksuja, hyväntuoksuista pesu- ja huuhteluainetta ja niin edespäin. Olen ottanut tavaksi ostaa reissuiltani jonkun kivan tuoksukynttilän, sillä siitä riittää sitten iloa pidemmäksi aikaa kotona. Aina kun kynttilän sytyttää voi muistella paikkaa, josta se on ostettu (ja huom. en muuten missään nimessä ostaisi niitä 50-80 euron kynttilöitä, joita blogeissa pyörii, en missään nimessä!).

Nyt Berliinin KaDeWe -tavaratalosta löytyi ehkä ihanin tuoksukynttilä ikinä. Vai mitä mieltä olette?





Toisen ostokeseni ostin pienestä taiteilijoiden itse pitämästä putiikista vuokraamamme asunnon läheltä. Katselin joka kerta illalla kotiin mennessä heidän ikkunassaan majailleita ihania kankaita ja niistä tehtyjä pussukoita. Viimeisenä päivänä riensin paikan aukioloaikaan hakemaan yhden itselleni matkamuistoksi. Suunnittelija oli itse paikalla, ja hän kertoi, että suunnittelee ja painaa kankaat itse, ja sitten hänen äitinsä ompelee niistä pussukoita. Ihanan kotikutoista.

Minä ostin tällaisen merimiessäkkimäisen pussukkarepun. Sopii joko tuollaiseksi kotona roikotettavaksi säilytyspussukaksi, sporttirepuksi (sellaiseksi tuo on suunniteltukin) tai vaikka ihan käsilaukun korvikerepuksi. Superkiva mielestäni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti