lauantai 11. lokakuuta 2014

Pussukkatyttö

Olen pussukkatyttö. Minulla on niitä mitä erinnäisimpiä arkisessa käytössäni. Pussukat tekevät käsilaukkuja vaihtelevan ja paljon matkustavan elämästä helpompaa. Pakatessa ei tarvitse kuin heittää sopiva valmis pussukka matkalaukkuun ja suunnata maailmalle. Helppoa.

Vaaleanpunainen Marimekon pilkkupussukka on meikkipussini ja sisältää kaiken tarpeellisen - meikkivoiteen, huulikiillon, kulmakynän ja sen sellaiset. Saman sarjan pieni vihreä pussukka on "arkipussukka" - huulirasvaa ja laastaria ja muuta hyödyllistä. Ihana Audrey Hepburnin naamalla koristettu pussukka on "apteekkipussukka", jonka pakkaan ulkomaan matkoilleni mukaan. Se sisältää mm. rakkolaastareita, korvatulpat, Buranaa ja sen sellaista matkalla tarpeellista. Vihreä neliöpussukka on äitini ikivanha ja vähän jo saranoista risa, mutta rakas. Se on "hiuspussukkani", sisältää pinnejä ja hiuspampuloita.


Pussukoiden avulla pikkutavarat pysyvät järjestyksessä ja tarvittava asia löytyy aina (ellei itse pussukka satu olemaan hukassa). Eikä esimerkiksi käsilaukun pohjalla tarvitse sietää epämääräisesti pyöriviä huulirasvoja sun muuta, vaan tarvittava löytyy nopeasti ja laukku pysyy siistinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti