sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syksy. Eikä harmita.

Olen aina tykännyt syksystä. Siinä on sitä jotakin. Kesä valuu loppuun ja luonto alkaa valmistautumaan talveen. Väliin jää hieno, raikas ja värikylläinen ajanjakso.

Säätiedotusten mukaan huomenna viilenee. Ihanaa. Saa taas ottaa vaatekaapin sisällön kunnolla käyttöön. Minulla ei ole koskaan ollut mielestäni superihania kesävaatteita. Vaatekaappini on paljon monipuolisempi ja nätimpi syksyisin. Silloin kun vaatteita voi pukea päälle selvästi enemmän kuin kesähelteillä, mutta niitä ei kuitenkaan tarvitse piilottaa paksujen talvitakkien alle. Saa kaivaa esiin ihanat paksut huivit ja neuletakit, pitkähihaiset paidat ja sen sellaiset.

Vaatekaapista tulikin mieleeni, että se pitäisi taas käydä läpi ja karsia vähän käytettyjä kierrätykseen. Olen ostanut uusia vaatteita, mutta en ole vähään aikaan karsinut toisesta päästä. Minulla on erittäin rajallinen vaatekaappitila, joten vaatteita ei voi olla ylimäärin. Viimeaikoina on vain taas ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa, työmatkoja ja sen sellaista, että aikaa tällaisille kotitoimille ei ole liialti löytynyt.

Loppuun vaatetuksen lisäksi muita syitä miksi olla syksystä onnellinen. Sienet (tietenkin, kuuluu nykyään kolmekymppisten kaupunkilaisten vakiofiilistelyihin) ja raikkaat (jopa sumuiset) aamut jolloin lähteä pyörän kanssa kohti työpaikkaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti