keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesälounas

Simppeli kesälounas syntyy paistamalla valurautapannussa lampaankyljyksiin kunnon paistopinta. Ladotaan sitten eiliset keitetyt perunat, vähän pilkottua kevätsipulia, reilusti valkosipulia ja oksat rosmariinia ja timjamia uunivuokaan. Loraus oliiviöljyä, suolaa ja pippuria ja kyljykset päälle. Uunissa 20 minuuttia ja herkkua tulee.

Kyytipojaksi tomaatti-mozzarella salaattia - hyviä kotimaisia tomaatteja, puhvelinmaitomozzarellaa, hyvää oliiviöljyä, sormisuolaa, pippuria, balsamicosiirappia ja tuoreita basilikanlehtiä. Paino kaikissa sanoilla hyvää/hyvälaatuista. Näin lopputuloskin on vähintään hyvää, ellei jopa erinomaista, heh. Ja maistuu vielä tuplasti paremmalta kun saa syödä pihalla auringonpaisteessa.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti