keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kaksi vaatekauppaketjua, joita kaipaan maailmalta Suomeen

Olen kahden Suomesta löytymättömän vaatekauppaketjun fani: Banana Republicin ja Massimo Duttin. Toisaalta on kiva käydä heidän liikkeissään vain maailmalla, mutta en pistäisi yhtään pahakseni jos jompi kumpi tai molemmat rantautuisivat Suomeen.

Molemmat merkit ovat pullollaan ihania vaatteita, laukkuja, huiveja ja koruja. Sellaisia joiden varaan voisin oman vaatekaappini rakentaa. Massimo Dutti on vielä kaiken lisäksi hinnaltaan varsin edullinen (tai ainakin Lissabonissa, jossa eniten olen MD:llä ostoksilla käynyt) - mm. silkkipaitoja löytyy sieltä noin 60 eurolla. Missään muualla en ole silkkiä nähnyt näin edullisesti (no okei, ehkä Kiinassa ja Vietnamissa).

Banana Republic on ehkä Massimo Duttia aavistuksen kalliimpi merkki, mutta ei kovin kallis sekään. Kävin heidän liikkeessään täällä Montrealissa ja samaisella silkkipaitaindeksillä ilmoitettuna: Banana Republicin silkkipaidat maksavat noin 80 euron luokkaa. Sovittelin siellä ihania mekkoja, mutta koska juuri hankin Suomesta kaksi uutta mekkoa, jätin tällä kertaa ihanuudet kaupan rekkiin roikkumaan.

Siispä; lisää vinkkejä maailmalle: mikäli matkustatte paikkaan, josta löytyy joko Massimo Dutti tai Banana Republic ja pidätte klassisesta vaatetyylistä, nahkalaukuista, hienoista pukukoruista ja sen sellaisesta - suosittelen pistäytymään liikkeissä.

Montrealin pääostoskatu Sainte-Catherine sijaitsee ihan hotellini vieressä

Näkymää Sainte-Catherillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti