perjantai 2. toukokuuta 2014

Huoltoa

Mun uusi puhelin lähti takuuhuoltoon viikon käytön jälkeen. Siinä ei toiminut oikein mikään. Tällaisissa tilanteissa muuten asiakkaan rooli on tosi epäkiitollinen. Saat rikkinäisen kapistuksen ja sen takia sinulle tulee kaikennäköistä ylimääräistä vaivaa, kun puhelinta lähdetään korjaamaan. Voi kun voisikin saada vain uuden puhelimen suoraan. Ja kaiken lisäksi myyjällä ei välttämättä ole edes tarjota lainapuhelinta sinulle siksi aikaa - aika huono juttu näin työpuhelimen käyttäjälle. Johan siinä liiketoiminnat kärsii jos sinulla ei ole puhelinta 3-5 työpäiväksi.

Kuvaan tänne blogiinkin kännykkäkameralla. Tämän huoltotapauksen takia kuvaaminen ei onnistu, joten vappu meni ja mulla ei ole tarjota piknik-kuvia tänne.

Katastrofaaliset sääennusteet eivät tänä(kään) vappuna pitäneet paikkaansa. Mitään valtavaa koko päivän kestävää saderintamaa ei Helsingin ylle ainakaan tullut. Pääsimme aamulla perinteiseen tapaan hyvin Ullanlinnanmäelle nauttimaan perinteisestä vappupiknikistä. Osallistujaporukka oli vain harmittavan harvalukuinen kun niin moni jätti sääennusteen takia tulematta mukaan. Aamupäivän ilma oli kuitenkin varsin hyvä piknikille - sateet alkoivat vasta iltapäivällä, jolloin pakkasimme eväät laukkuun ja lähdimme kotiin.

Perinteinen vappupiknik siis taas tehty, vaikkei kuvia tästä todisteeksi olekaan. Eväät olivat - kuten aina - runsaat ja herkulliset. Shampanjaa toki myös. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti