keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Keittiön uudet verhot

Viime sunnuntaina iski oikein kunnon kotipuuhailuvimma. Pesin siinä samassa sitten myös ikkunat (on muuten huomattavasti helpompaa ja mukavempaa puuhaa 1939 rakennetussa puutalossa kuin 1927 rakennetussa kivitalossa, jossa ikkunat olivat niin korkeat että niiden pesu tarkoitti myös samalla aina aikamoista kiipeilyhommaa). Ihanaa kun valo pääsee nyt puhtaiden ikkunoiden läpi valumaan asuntoon.

Sain pestyä ja silitettyä sen viime viikolla ommellun keittiön verhonkin, joten ikkunanpesun jälkeen se oli valmis ripustettavaksi. Tämä oli siis ikivanha kirpputorilta ostettu pöytäliina, johon ompelin kujan verhotangolle ja näin pöytäliina kätevästi muuttuikin verhoksi. Kangas on keltaista Marimekon Kivet-kangasta. Lopputulos sopii keltaiseen keittiööni tosi hyvin, joten kiva että tällekin kankaalle löytyi taas käyttöä.


Pöydällä näkyy myös se lämpimämpiä öitä odottava ja sitten ulos siirtyvä yrttitarhani, sekä uusi kirpputorilöytöni - metallinen kulho. Löysin sen viime viikolla Tikkurilan Kontista 3.5 eurolla. Ei tietääkseni ole mikään varsinainen desing (tai ainakaan en tunnista), mutta aika hauskannäköinen esine silti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti