lauantai 22. helmikuuta 2014

It's a beautiful day

Käytiin siskon kanssa kuuntelemassa perjantaina Hartwall-areenalla Michael Bublén keikkaa. Olen tutustunut Michael Bublén musiikkiin joskus silloin kun Home oli iso hitti. Hänen musiikkinsa assosioituu minulla ehkä eniten kesään, jolloin tein kesäopintoja Shanghaissa. Kuuntelin siellä nimittäin hänen levyään.

Michael Bubléa nimetään tällä hetkellä yhdeksi maailman menestyneimmäksi miesartistiksi. Miellyttävä-ääninen tyyppi on melko helposti verrattavissa Robbie Williamsiin - molemmat laulaa omien biisien lisäksi kaikkien tuntemia ikivihreitä - Frank Sinatraa, Beatlesia ja sen sellaista. Ja näyttää hyvältä hyvin leikatussa puvussa.



 
En oikein tiennyt millaista konserttia odottaa. Olen kuunnellut Bublén musiikkia, mutten koskaan mitenkään fanittanut häntä. Lopputulos oli kyllä tosi viihdyttävä. Melkein kaksituntinen intensiivinen setti Bublén big bandin sekä jousikvarteton säestämää tykitystä. Bublén ääni kantaa ja laulu on taitavaa.

Lavashow oli muutoinkin hurmaava. Välispiikit olivat stand up -keikkaan verrattavia vitsikimaroita, jotka olivat toki taatusti harkittuja ja harjoiteltua, mutta kuitenkin hauskoja ja saivat tunnelman rennoksi. Bubléa on tituleerattu maailman kusipäisemmäksi tähdeksi ja ne piirteet ainakin lavalla ovat näkymättömissä. Otti laulaja mukavaa kontaktia yleisöönsäkin ja meni muun muassa kuvattavaksi kahden siskoksen kanssa yleisön keskelle ja kehui eturiviin askarreltuja kylttejä (you are like Picasso - with boobs). Ja kyllä - yleisössä oli paljon naisia, obviously koska Bublé on komea ja laulaa puvussa herkkiä vanhoja ikivihreitä.

Ja jos joku ei tiedä Michael Bubléa niin tässä näyte hänen uudemmasta tuotannosta. Videon alku antaa hyvää osviittaa tähden keikallakin nähdystä huumorintajusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti