perjantai 3. tammikuuta 2014

Muumurun toinen

Mainitsin aiemmin, että ostin Vanhan joulumyyjäisistä paitsi itselleni seinälle löytäneen printin, niin myös yhden joulupakettiin löytäneen toisen kuvituksen.

Joululahjoja en oikeastaan anna kenellekään muille kuin kummilapsilleni (joita on nykyään jo neljä!). Siispä kummilapselle tämä printti menikin - sille uusimmalle tulokkaalle, joka syntyi viikkoa ennen joulua.


Yömetsä-printissä hurmasivat uniset eläinperheet. Kehystin työn sillä ajatuksella, että taulun voi ripustaa vauvan sängyn lähelle unta vartiomaan.

Toinen pakettiin löytänyt lahja oli Punaisen norsun  pipon ja tumput sisältänyt minisetti. Kangas oli keltaista ja siinä oli noita paketissa näkyviä pallon päällä tasapainottelevia sirkusnorsuja. Punainen norsu on pääosin kierrätysmateriaaleja hyödyntävä lastenvaatemerkki, jota suunnittelee Helena Opas. Mietin tämän lahjan ostamista vähän aikaa, kun tiedän ettei vauvan äiti mikään ihan hirveä retroiluintoilija ole, mutta päädyin kuitenkin siihen, että kummit voivat ostaa lapselle omasta mielestään kivoja juttuja, jotka voivat hyvillä mielin olla vähän erilaisia kuin mitä vanhemmat ostavat!


Kummin kierrätys- ja luomutuputus alkaa siis jo aikaisin - tässä tapauksessa viikon ikäisenä!

4 kommenttia:

  1. Molemmat lahjat ovat oikein mieleisiä, kiitos vielä <3. Taululle on aivan täydellinen paikka ruskeaa seinää vasten (sopii hyvin väreihin!) toisen turkoosinsävyisen taulun viereen juurikin pinnasängyn yläpuolelle,jonne oltiin jätetty tyhjä tila jollekin vauvalle sopivalle taululle tai kuvalle. Eli tälle :). -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että taululle löytyi sopiva paikka! Ja että pipo ja tumputkin kelpasivat...:) Vaikka pipohan oli kyllä ihan liian iso vastasyntyneelle, mutta ehkä se pääkin siinä kaiken muun kasvun mukana paisuu.

      Poista
  2. Tosi hauska idea tuo taulu ja ihanan sopivan printinkin oot siihen löytänyt. -Merja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! Joskus on kyllä vähän vaikeeta keksiä kummilapsille lahjoja, kun tuntuu että kaikilla on jo niin paljon kaikkea. Mutta kyllä sitä aina sitten jotain keksii...:)

      Poista