perjantai 24. tammikuuta 2014

Barun Spicy Chai Latte

Onpa muuten kiva juoma tämä Barún Spicy Chai Latte

Sain tätä lahjaksi kylässä käyneeltä ystävältä. Hän oli ostanut tuotteen tismalleen samasta syystä kuin miksi itse olin joskus sitä hypistellyt ja meinannut ostaa. Nimittäin kauniin paketin vuoksi. Se on saanut Reddot Desing Awardinkin vuonna 2011.


Juoma on hyvä vaihtoehto iltateelle. Se on valmista juomajauhetta, joka sekoitetaan kuumaan maitoon. Tai minä teen kyllä niin, että sekoitan kiehuvaan veteen tilkan kahvimaitoa ja sitten ruokalusikallisen tätä pulveria joukkoon. Eli tämä valmistetaan samaan tyylin kuin kupillinen kaakaota.

Tulisen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä, vaikka tuotteen nimessä mainitaankin "Spicy". Tämä on maultaan tosi pehmeää. Seassa on mustaa teetä, mausteita ja Bourbon vanilijaa. Jos on Chai Latte -hifistelijä, niin ei tämä varmaan aidon veroista ole. Omasta mielestäni kyllä varsin pätevä "valmistuote".

Lämmittää mukavasti kylmänä pakkaspäivänä.

Tänään muuten Helsingin Käpylä näytti näin kauniilta illan hämärtyessä. Hassu Blogger lisäsi ensimmäiseen kuvaan lumisateenkin. No, sopiihan se. Kaunis on talvinen Helsinki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti