sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Selvästi marraskuu

Marraskuu ehti käynnistyä tässä kotia vaihtaessa. Minulla se näkyy pääosin kolmena juttuna:
  • poltan kotona ollessani tauotta kynttilöitä
  • juon puolen vuoden tauon jälkeen teetä
  • neulon
Neulonnassa otin ensimmäistä kertaa käsittelyyn "blogikuvion", eli Muita ihania-blogin piparinreunakuvion. Sillä saa mukavasti jämälankoja käytettyä. On helppokin kuin mikä, vaikka mitkään kuvio/kirjoneulokset eivät olekaan vahvinta alaani. Kuvio ei kovin hyvin näy joustoneulosvarressa, mutta hahmottuu varmastikin paremmin kun neulon kärjen sileää pidemmälle.



Kynttilät palavat. Kuvan oikeanpuolinen vaalea kynttilä on Marks&Spencerin tuoksukynttilä "Green Fig", joka tuoksuu ihanan raikkaalle eikä yhtään liian voimakkaalle. Sitruunojen lisäksi viikunat ovat toinen herkkuni. Olen ollut ihan innoissani kun niitä on nyt taas ilmestynyt tuoreena kauppoihin. Talvella ja kesällä tyydyn kuivattuihin. Kuvan lamppu on se toinen Yki Nummeni - Modern art. Hankin sen jo useampi vuosi sitten. Tykkään kovasti.


Oletteko muuten seuranneet Ylen Ulos luontoon -sarjaa? Se on ihan huippu, sunnuntai-iltojen ilo. Tänään tuli jo jakso 9/10. Se käsittelee lepakoita. Toivottavasti jatkoa seuraa. Ylelle terveisiä - toista tuotantokautta täällä toivotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti