perjantai 27. syyskuuta 2013

Ravintola Sunn

Minulla on välillä työkokouksia Senaatintorin nurkilla. Näinä päivinä on lounaspaikkavalinnaksi vakiintunut Ravintola Sunn, Cafe Engelin yläkerrassa sijaitseva ravintola.


Mielestäni heidän lounaansa on ihan lyömätön, yksi keskustan parhaista hinta-laatu -suhteeltaan. Joka päivä on 3-4 lounasvaihtoehtoa, joista valita. Kaikkiin annoksiin kuuluu salaatti- ja leipäpöytä. Leivät ovat harvinaisen herkullisia, sillä ravintolassa toimii oma leipomo.

Torstaina listalla oli yksi suosikkiruuistani, bouillabaisse, joka oli aivan älyttömän herkullista. Kahta erilaista kalaa, ravunpyrstöjä ja simpukoita. Pohjalla juureksia, herkullinen liemi. Mausteena valkosipuliaiolia. Hintaa herkulle tuli 13,50 euroa.


Pöytä kannattaa valita ikkunan vierestä, niin saa vielä ihailla Helsingin tyylipuhtainta maisemaa, Senaatintoria reunustavia upeita taloja ja tuomiokirkkoa.



 Ja nyt seuraa huippuvinkki kaikille, jotka tykkäävät näkkäristä, hapankorpuista tai muista vastaavista rouskuleivistä: leipomo tekee omaa näkkäriä, joka on älyttömän hyvää. Sitä saa ostaa ravintolasta mukaan, pussillinen kustantaa 5 euroa. Ihan herkkua rouskuteltavaksi!

PS: Järkyn huonot valokuvat, sorry!

2 kommenttia: