perjantai 20. syyskuuta 2013

Operaatio: Kirpputori

Olen täällä blogin puolella jo aiemminkin maininnut käynnissä olevasta tavarankarsintaoperaatiostani. Olen etsinyt viime keväästä saakka uutta kotia, joten tuntuu järkevältä käydä omaisuuttaan läpi hyvissä ajoin ennen kuin mitään muuttopäiviä sun muuta on löyty lukkoon. Vielä kun asuu suhteellisen vähäisissä neliöissä (37 m2) niin joutuu oikeasti punnitsemaan sitä, mitä tarvitsee ja mille on tilaa.

Käyn kaappeja kyllä aina tasaisin välein läpi ja kasaan tarpeetonta tavaraa Kierrätyskeskukseen tai Emmaukselle lahjoitettavaksi. Nyt kuitenkin ajattelin, että voisin luopua vähän isommasta määrästä. Ja vähän arvokkaammistakin tavaroista, jotka ovat olleet vähemmällä käytöllä.

Usean viikon ajan olen nyt käynyt kaappeja läpi, pyörittänyt pesukonetta, silittänyt ja hinnoitellut. Nyt tavarat on vihdoin tällä viikolla kannettu läheiselle itsepalvelukirpputorille myyntiin.

Katselin huolissani jo kerääntynyttä tavarapinoa, että tuleeko se koskaan mahtumaan yhdelle kirpparipöydälle. Mutta kyllä ne kaikki sinne upposi, epäilyistä huolimatta!


Asuntokin tuntuu yhtäkkiä avarammalta, kun tavara on vähentynyt. Ehkä se johtuu siitä, että tuijottelin kirpparitavaroiden pahvilaatikoita nurkassa ja asunto on sen takia tuntunut täyteen ahdetulta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti