sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Cole&Son Woods

Uudessa kodissa on iso keittiö, jonka yksi seinä on nykyisellä asukkaalla maalattu sinapinkeltaiseksi. Ja on siinä liitutaulumaalillakin yksi pätkä.

Vaikka sinapinkeltainen seinä olikin yllätyksekseni aika kiva luonnossa, niin olen silti miettinyt jotain uutta vaihtoehtoa seinään. Minulla on jo pitkään ollut pieni tykkäys Cole & Sonin Woods -tapettiin ja nyt olen jotenkin tarttunut ajatukseen, että se sopisi juuri tähän uuden kodin keittiön seinään. Enkä pääse ajatuksesta irti.




Kuvat lainattu: http://themarionhousebook.com (ylempi) ja http://stleger.co.za (alempi).

Minun ajattelutapani mukaan tämä olisi aika kiva tapetti tällaiselle luonnosta ja 50-luvun designista tykkäävälle (tapetin on suunnitellut Michael Clark vuonna 1959), joka asuu kohta puutalossa Puu-Käpylässä (ymmärrättehän...woods...?). Sopisi myös talon henkeen, vaikka talo onkin tasan kaksikymmentä vuotta tätä tapettia iäkkäämpi.

Mutta toisaalta, onko tämä tapetti jo liian nähty? Tuntuu nimittäin, että tätä on viljelty aika monessa sisustuslehdessä ja blogissa.

Mitä mieltä te olette? Ihana (eli seinään vain) vai Niin nähty (eli keksi joku muu)? On aika hintava tapetti, joten vaatii hieman harkintaa.

4 kommenttia:

  1. Mä kyllä tykkään mutta silmään pitsi tuossa kuvassa, jossa on isommalla seinällä, että siihen tulee tuollainen ärsyttävä aaltokuvio noista oksista, kun tapettivuodat on kohdistettu niin kuin pitää. Kuvion pitäisi olla leveämpi, you know, tai tilan kapeampi. Tajusitko?

    VastaaPoista
  2. Tajuun! Oon kanssa samaa mieltä, että liian leveällä seinällä tämä tapetti on levoton ja alkaa muodostaa hassua kuviointia. Seinä, johon tämä tulisi on sama johon on tulossa myös kaapisto, joten ihan hirveän leveästä kohdasta ei ole kyse. Tämä toimii paremmin kapealla seinällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuvio on muuten tosi lyhyt, alle metrin!

      Poista
    2. Niin on. Ehkä juuri siksi tästä tulee fiilis, ettei toimi liian isona pintana? Tulee ehkä vähän levoton fiilis.

      Poista