sunnuntai 4. elokuuta 2013

Toinen P. Sarpanevani

Lomalainen kävi kiertelemässä Lappeenrannan suosikkikirpparit muutama päivä sitten. Tie vei myös yhteen hyvään paikalliseen antiikkikauppaan, jonka koruosastolta olen vaikka kuinka monta kertaa ostanut ihania koruja. Aavistus oli, että Pentti Sarpanevan tuotantoa sieltä voisi löytyä. Aavistus osui oikeaan. Antiikkikaupan korulaatikoista paljastui lähes koko tuotanto, sanoisin!

Ihastelin koruja yhdessä myyjän kanssa. Olisin voinut tuijotella niitä vaikka kuinka kauan, niin kauniita koruja Sarpaneva on suunnitellut. Itselleni syntymäpäivälahjaksi päätin yhden ostaa. Valinnanvaraa oli vaikka kuinka, mutta mielessä oli jo valmiiksi ajatus Riikinkukosta. Sitä ei vain meinannut antiikkikauppiaalta löytyä. Oli myyjälle tuntematon sarjakin. Harmittelin.

Olin jo valmis nielemään pettymyksen, kun myyjä muisti yhden lisälaatikon, jossa saattaisi olla Sarpanevaa. Sieltähän se Riikinkukkokin sitten kuitenkin löytyi! Hyvään hintaan sain korun mukaani. En kirpparin superlöytöhinnalla, mutta järkevään hintaan kuitenkin.





Kaunis se on silmääni. Todella kaunis. Kukapa sitä parempaa syntymäpäivälahjaa ihmiselle ostaisi kuin hän itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti