sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikon kirpparilöydöt

Vaikka tämä viikko onkin tunnelmiltaan mennyt lähinnä kotiinpaluusta toipumisessa ja juoksevien asioiden hoidossa, niin ehdin parina iltana pistäytymään kirpparillakin. Taas pari kivaa pikku löytöä tarttui mukaan.

Kirjoneulotut lapaset otin mukaan Emmaukselta 3 eurolla. Uudet ja kauniit. Kirjoneuletta en itse oikein osaa, josta johtuen nämä pääsivät mukaani. Löytyi sieltä Emmauksen korista muutamat muutkin kauniit lapaset, mutta ne olivat enemmän sellaisia, jotka itsekin osaisin tehdä. Kirjolapasten hinta oli kyllä mielestäni varsin alhainen - eihän sillä hinnalla saa edes kunnon lankaa ostettua tällaisia varten, saati sitten taitava käsityö siihen päälle!


Pitkät, polveen saakka ulottuvat turkoosit sukat maksoivat 4 euroa. Tässäkin hinta on alhaisempi kuin vastaavat langat vaikka mitä naapuritalon Lankakauppa Primasta ostamalla saisi, ja sukat olivat huolella neulotut. Taas mietityttää, että miten tällaiset uudet käsityöt päätyvät hyväntekeväisyyskirpparin neuloskoriin pilkkahintaan. No eipä sillä, minä olen tyytyväinen, että päätyvät. Saavat kyllä hyvän kodin täältä ja pääsevät käyttöön!


Yllä olevien lankojen kanssa kädet oikein syyhyävät, että mitä näistä keksinkään tehdä. Kolme kerää ihanaa Debbie Blissin vaaleansinistä ja marjapuuron väristä 90 % merinovillaa + 10 % cashmirea sisältävää lankaa 2 eurolla. Jos jollakin välähtää mitä näistä kannattaisi tehdä, niin ideoita otetaan vastaan kommenttiboksin puolella. Materiaali on niin pehmeää, että houkuttaisi ehkä saada sitä kasvojen lähelle vaikka putkihuivin merkeissä, mutten ole varma miten noin vaaleat sävyt toimivat kasvojani vasten. Lanka on myös melko paksua.

Alla olevassa kuvassa näkyvä uusi (tai todella uudenveroinen) pussilakana viehätti graafisella kuviollaan ja ihanan keväisellä vihreydellään. 4 euron hintaan lähti mukaani. Nuo kuvassa näkyvät keltaiset pitsityynytkin olen joskus jokunen vuosi sitten pelastanut myös kirpparilta, käsin virkatut nekin.



Ostin myös pikkusiskolle tummanharmaan v-aukkoisen Espritin puuvillaneuleen 4 eurolla. Sisko tykkäsi ja vei neuleen jo mukanaan, se ei ehtinyt edes kuvattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti