maanantai 11. maaliskuuta 2013

PS: Join jääkaapista kaikki kaljat

Voi tuota pikkusiskoani.

Siskolla on tapana viettää aikaa asunnossani. Usein hän tulee kylään ja unohtuu yövieraaksi. Hän myös tykkää asustella täällä minun ollessani maailmalla - kokkailla ja hyödyntää lyhyttä työmatkaansa. Tykkään ihan hirveästi siitä, kun lentokentältä tullessani löydän siskon sohvalta puoliunisena televisiota katsomasta. Ja tykkään ajatuksesta, että hän puuhailee täällä omia juttujaan minun ollessa poissa.

Nytkin poissaoloni aikana hän on ollut täällä. Yleinen vitsimme on se, että hän elelee täällä, ja sitten tuntia ennen kuin palaan kotiin aloittaa infernaalisen siivousurakan - meidän siisteystasot kun eivät aina ihan kohtaa.

Tällä kertaa en löytänyt unista siskoa täältä, kun yöllä tulin kotiin. Hänen eilinen viestinsä oli vaan niin paras, että nauratti. Hymyilyttää vieläkin.

"Moi.Yritin jättää paikat kuntoon. Jätin jääkaappiin ylikypsää possunniskaa liemijuureksilla. Toin sitä lauantaina töistä. Join jääkaapista kaikki kaljat. Mii sou sorry!"

<3


4 kommenttia:

  1. Ihana sisko!
    Minusta on kanssa hauskaa, jos pääsee asumaan toisen kotiin tai päin vastoin, tavallaan saa loman ja haukkauksen toisen elämästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! :) Toinen yleinen vitsi on se, että hän tulee tänne ja yleensä ensimmäisenä työntää päänsä jääkaappiin ja tutkii jokaisen purkin ja nyssäkän, närkkii ruokia, ottaa kinkkusiivun paketista suuhunsa ja toteaa "keitetäänkö kahvit?".

      Sama juttu, toisten kodeissa oleskelussa on jotain viehättävää.

      Poista
    2. Hih, ihana cloud sys!

      Mä meen tollai samanlailla lapsuudenkotiin - "onks mitään herkkuja?" Ja heti kulmakaapille rapistelemaan...

      Poista
  2. Ihana tarina - taas! Jos mulla olisi sisko, toivoisin hänen käyttäytyvän juuri noin, käyttävän kotiani kuin omaansa. Kaljatkin saisi juoda, menisin sitten vaihtarina hänen kotiinsa litkimään viinit ja naukkimaan kinkut. Löhnäämään sohvalle.

    Tuleeko Portugalin lämpö ehken rahtikoneella perässä? Voisin mennä lentoasemalle vastaan :)

    VastaaPoista