lauantai 23. helmikuuta 2013

SOR-t-of-BETTI mangosta

Vinkkasin aiemmin, että pilkoin mangon pakkaseen sorbettikokeilua varten. Tai SOR-t-of-BETTI-kokeilua, niin kuin nyt täällä kaikessa nokkeluudessani keksin.

Hurautin tänään nyt ne jäätyneet palat pyreeksi tehosekoittimella, ja kyllä lopputulosta voisi mangosorbetiksi kutsua. Oli hyvää ja raikasta, joskin mangon makeus kyllä vähän kärsi jäädyttämisestä, eli maku oli varsin mieto. Päädyin lisäämään joukkoon ruokalusikallisen hunajaa tuomaan vähän ekstra-apuja makeudessa.

Ja jos joku siellä ihmettelee, että miksi niin intona täällä kokeilen näitä hedelmistä tehtyjä jätskinkorvikkeita, niin sehän johtuu ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että rakastan jätskiä, mutta olen ollut jätskinostolakossa ties kuinka kauan. Että kaikkeen sitä ihminen jätskihimoissaan sitten ryhtyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti