sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viimeaikaisia kirpparilöytöjä

Olen taas käynyt kirppareilla tasaiseen tahtiin, ja aina säännöllisesti sieltä löytyy mukaan kaikkea hyödyllistä. Tässä muutamia viimeaikaisia ostoksia.

Verhot keittiöön Lappeenrannan Kontista (5 eur).  Syksyiset, kuten huomaatte, mutta ripustin ne vaihtelun vuoksi edellisten pellavaisten (myöskin aikanaan kirpparilta hankittujen) tilalle. Ihan kivalta näyttää mielestäni talveakin vasten.



Iso villainen huivi, toinen puoli on harmaa mustalla kuviolla, ja toisella puolella värit on päinvastoin. On niin iso, että olen pitänyt kotona hartioilla, silloin kun tuntuu viileältä (eli aika usein viimeaikoina, kun pidän asuntoa suhteellisen viileänä, ja ulkona lämpötilat sahaavat alas ja ylös.)
Lauttasaaren Emmauksesta 3 eur.


Pitkäaikaisen etsinnän tulos - valurautapannu! Wokkipannu tarkalleen. Olen niin pitkään haaveillut löytäväni hyväkuntoisen valurautapannun ja nyt sellainen tuli Lappeenrannan Kontissa vastaan. Uusi, käyttämätön. Hinta 8 eur. Siellä oli toinenkin hyväkuntoinen vähän käytetty ja hieman isompi versio. Olisi pitänyt ymmärtää ostaa sekin, sen verran siskojeni silmät pyöristyivät, kun kerroin löydöstä. Olisi kelvannut kummallekin, varmaan riitaakin olisi tullut. Kaasuliedellä ihan huippu.

 
Olen joskus maininnut, että ostan usein myös kirpparilta tavaraa läheisilleni, kun hyviä löytöjä tulee vastaan. Nämä menivät vanhemmalle siskolleni, pienikokoinen ja pienijalkainen kun on. Pertti Palmroothin kengät Uffin poistopäiviltä taannoin 3 eurolla, sekä Filippa K:n villaneule 6 eurolla Lauttasaaren Emmauksesta. 


Eilisellä kirpparireissulla Kyläsaaren kierrätyskeskukseen nuorempi siskoni oli superonnekas. Löydöt jäi kuvaamatta, mutta hän mm. osti aiemmin esittelemäni Escadan jakkuun kuuluvan kynähameen, sekä Helenin villaisen hameen. Samoin löytyi hieno harmaa "lottamainen" vanha talvitakki, sekä 2 isoa peiliä siskon uuteen asuntoon (peilejä lähdimme vartavasten hakemaankin).

Olen myös kerännyt kirpparille lähtevien tavaroiden kasaa samaa tahtia, kun tehnyt uusia löytöjä, etteivät kaapit pursuile liikaa. Pitäisi vain päättää, että lahjoitanko tavarat Emmaukselle, vai menenkö itse myymään niitä jonnekin.

1 kommentti:

  1. Ihan mahtavia löytöjä, Suvi!
    Sä suorastaat imet noita itseesi :D
    Tuo Ansun paita on ihan huippu!

    VastaaPoista