keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jälkiruokaviinilasit

Ehdin pitkästä aikaa piipahtamaan töiden jälkeen kirpparilla. Viimeaikoina työpäivät on taas vähän venyneet ja muutenkin illat ovat olleet koko ajan täynnä ohjelmaa. En ole yksinkertaisesti vain ehtinyt kirpparille, kun ryökäleet sulkevat ovensa jo viideltä.

Vajaa puoli tuntia ennen sulkemisaikaa tänään ovesta sisään pelmahdin. Aikaa oli liian vähän - monta nurkkaa jäi penkomatta.

Olen kuitenkin varsin tyytyväinen päivän löytöön.

Olen pitkän aikaa kaivannut jälkiruokaviinilaseja. Portviini on yksi suosikkini, ja nyt viime aikoina olen laajentanut myös muihin jälkiruokaviineihin. Sopivan sirot lasit näiden herkkujen nauttimiseen on ollut kaapin puute.

Siksi toinkin iloisena 6 kpl oheisia laseja kotiin. Hintaa koko satsille 5 eur. Lasin alla näkyy satsin säilytyslaatikko.


Laatikko osaa kertoa lasien taustoistakin. Ovat virolaisesta "Tarbeklaas" -nimiseltä tehtaalta. Löytyypä teksti "Made in USSR" myös, eli siitä voi vähän paikallistaa miltä aikakaudelta lasit ovat peräisin.

Lasien lisäksi kotiin tuli myös villainen huppu. Monta nurkkaa jäi vielä penkomatta - milloinhan ehtisin kirppareille taas oikein ajan kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti