perjantai 19. lokakuuta 2012

Viinin sijaan


Bongasin kaupan hyllyltä limonaatia.

Useat minut tuntevat tietävät, että rakastan sitruunaa. Jääkaapistani löytyy oikeastaan aina ainakin pari sitruunaa. Ostan myös välillä säkillisen sitruunaa, josta teen itse lemonaden tapaista juomaa.

Viime New Yorkin reissulla maistoin innolla paikallista lemonadea. Se oli kamalaa, ainakin se veriso, jota maistoin. Aivan liian makeaa. Ihana sitruunan kirpeys oli peitetty hurjalla määrällä sokeria. Se oli melkein siirappia. Yök.

Söpö pullo näyttäisi vielä söpömmältä korkki päällä. Aloittelijan moka. Lasi on Heikki Orvolan Spektro, joita löysin viime talvena 8 kpl kirpputorilta 2 eur kappale. Tykkään kovin.

Pelkäsin, että tämä olisi samanlaista. Ei ollut. Sopivan kirpakkaa ja raikasta. Sitruuna saisi maistua tosin mielestäni vieläkin enemmän, mutta olenkin heavy user.

Lorinan Pink Citrus Lemonade. Made in France. Hinta aika karmaiseva, taisi olla 4.70 euroa, mutta lohdutukseksi saa ihanan pullon jatkokäyttöä varten. Ja sisältö on herkkua.

Sopii hyvin perjantai-illalle nauttavaksi, kun olen tällä hetkellä alkoholittomalla linjalla. Lohduttaa punaviinilasillista kaipaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti