sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ilmaton

Eilen höyryttelin puolukoista mehut ulos, tänään lähti vaatesäilytyksestä ilmat pihalle.
Superapu säilytykseen, vakuumipussit Clas Ohlsonilta
Nämä vakuumipussit on mielestäni ihan erinomaisia. Pitävät vaatteet siistinä ja pienessä tilassa. Tai vaikka varapeitteet sun muut tilaa vievät tekstiilit.

Asunnon säilytystilan rajallisuuden vuoksi säilytän talvitakkeja kesän ajan vintillä. Kompaktin koon ja pussin antaman suojan lisäksi vakuumipussit pitävät takit myös raikkaina, eikä vintin vähän tunkkaiselta tuntuva aromi tartu vaatteisiin.

Vanhat vakuumipussini olivat muuttuneet jo aikaa sitten tavallisiksi pusseiksi, kun molempiin oli tullut pieni reikä ja vakuumiominaisuus sen myötä kadonnut sen siliän tien. Ostin pari viikkoa sitten uudet pussit Clas Ohlsonilta, siispä tänään oli aika roudata takit vintilta asuntoon ja pakata ne uusiin pusseihin ja imeä imurilla ilmat pihalle.

Näitä pusseja on muuten myös sellaisia, joista ilmat poistetaan pussia rullaamalla. En ole niitä kokeillut, kun jotenkin minulla on tunne, että nämä imurilla vakumoitavat on parempia. Siispä suosin niitä.


Epämääräinen takkiläjä odottamassa vakumointia

Takit viikattuna kolmeen pussiin ja valmiina, että niistä imetään ilmat pihalle. Se tehdään imurilla pussin kyljessä olevan venttiilin kautta.

Nyt on ilmat pihalla!

Tämän pötkylän sisällä lepää kaksi untuvatakkia ja kaksi villakangastakkia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti