tiistai 25. syyskuuta 2012

Hämmentynyt löytäjä

Löysin nämä äsken meidän roskiksesta. Kaksi ruskeaa miesten takkia, kuin kaupan rekistä. Siistinä, siististi laskostettuna, puuhenkareineen.



Vasemmanpuoleinen puuvillatakki on Massimo Duttin, oikeanpuoleinen vakosamettinen taas DAY Birger&Mikkelsenin.



Molempien takkien kunto ja laatu priimaa, koko on 48. Taitaa olla liian pienet poikaystävälleni, joten lähtee varmaan isälleni sovitettavaksi.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun ison taloyhtiömme roskiksesta löytyy jotain näin hyvää. Vähän aikaa sitten löysin Aaltosen mustat nahkasaappaat, täysin käyttämättömän näköiset nekin. Koko oli pikkusiskolle sopiva. Ehkä opiskelija osasi arvostaa saamaansa lahjaa.

Olen taas vähän hämmentynyt siitä, että mitä ihmiset heittävät pois...

3 kommenttia:

  1. Nuo löydöt kyllä jotenkin osuvat aina kohdallesi! Mahtavaa ja vielä hienompaa on myöntää "tarkkailevansa" roskiksia sillä silmällä. Meidän taloyhtiöstä täältä nukkumalähiön ja maaseudun sekasikiöstä noita tuskin löytyy mutta aina joskus jotakin, jos ei muuta niin vanhoja naistenlehtiä.

    VastaaPoista
  2. Ja mua ei oikeastaan edes hävetä tonkia roskiksesta tämän tasoisia tavaroita! Saati myöntää sitä. Ja itseasiassa en ole koskaan edes kunnolla tonkinut, kun nämä löydöt ovat tuntuneet odottavan aina minua kasan päällä, puhtaana ja siistinä.

    Ehkä enemminkin tuntuisi kauhealta haaskaukselta antaa tällaisten mennä roskiin. Ajattelen itse, että jos ottajaa löydöilleni ei löydy, niin voin kiikuttaa itse nämä vaikka lähi-Emmaukselle lahjoitukseksi. Uskon kuitenkin, että ottaja löytyy.

    Unohdin tuossa myös mainita sen, että samaisesta paikasta olen kaivellut myös uudenveroisia (uusia?) Tupperwaren Skyline-sarjan purkkeja säkillisen. Menivät mökille ja siskoille, kun kotona ei ollut tarvetta purnukoille.

    VastaaPoista